Zaterdag 23 Maart 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

WinNc 8.5.0.0

Dunes MultiMedia heeft versie 8.5.0.0 van WinNc uitgebracht. Dit bestandsbeheerprogramma is, zoals de naam al probeert aan te geven, een kloon van het aloude Norton Commander. Het kan worden gebruikt als alternatief voor Windows Verkenner en moet concurreren met programma's als Total Commander, Altap Salamander en Directory Opus. Een licentie kost nu met de lentekorting drie tientjes. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in version 8.5.0.0:

Lees verder »

Denuvo gaat zich op anti-cheatsoftware voor games richten

Irdeto's Denuvo kondigt Anti-Cheat aan, software die moet voorkomen dat gamers valsspelen. De software zou onder andere van machine learning gebruik maken om cheaten te herkennen en te voorkomen.

Lees verder »

Media Player Classic - Home Cinema 1.8.6

In juli 2017 is versie 1.7.13 van Media Player Classic - Home Cinema uitgekomen en gaven de ontwikkelaars aan dat zij verder geen nieuwe versies meer uit zouden gaan brengen. De broncode is echter opensource en een ontwikkelaar, die onder de naam clsid bij de website Doom9 bekend staat en zelf lange tijd bij mpc-hc betrokken was, brengt nu af en toe nieuwe "onofficiƫle" versies uit. Deze bevatten alleen kleine verbeteringen en ook wordt altijd de laatste versie van de LAV Filters en MediaInfo meegeleverd. De changelog voor versie 1.8.6 is hieronder te vinden. Updates:

Lees verder »

Microsoft bereidt grafische rekenmachine voor Windows voor

Microsoft breidt de calculator in Windows mogelijk uit met grafische eigenschappen. Een idee hiervoor heeft de pre-productiestatus gekregen bij Microsofts Calculator-ontwikkelproject op GitHub.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden