Dinsdag 18 December 2018

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

Tweakers aan het werk - De keuzes van... Jurn

In de komende weken presenteert Tweakers Elect de serie 'Tweakers aan het werk'. Daarin schrijven we over jullie ervaringen met werk in de ict en hoe je als tweaker je carrière hebt vormgegeven. Welke keuzes heb je gemaakt, welke opleidingen heb je gevolgd en waar ben je nu in je carrière?

Lees verder »

'Coinhive al jaar lang malware met grootste impact voor bedrijven'

In de voorbije twaalf maanden had 38 procent van de bedrijven wereldwijd op een of andere manier te maken met cryptominingmalware. Grootste boosdoener was de Coinhive cryptominer met een aandeel van 24 procentpunt. Dit blijkt uit de Global Threat Index van Check Point.

Lees verder »

Buitengebieden van Noordoost-Drenthe krijgen glasvezelnetwerk

De buitengebieden van de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo krijgen een glasvezelnetwerk. Glasvezel Buitenaf meldt dat 49,6 procent van de inwoners heeft getekend voor glasvezel. Daarmee is de vooraf bepaalde ondergrens van 45 procent gehaald.

Lees verder »

Jedec specificeert hbm-stacks van 24GB voor videokaarten

De Jedec-organisatie heeft de JESD235-standaard voor hbm-dram een update gegeven waarmee nu tot aan 24GB per stack wordt ondersteund. Het maximum van hbm2 lag tot nu toe op 8GB per stack.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden