Zondag 26 Mei 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

'Apple neemt maker van astma-monitoringapplicatie Tueo Health over'

Het lijkt erop dat Apple Tueo Health heeft overgenomen, de makers van een applicatie om kinderen met astma te monitoren. De software werkt met ademhalingssensoren zodat ouders 's nachts in de gaten kunnen houden of hun kind goed blijft ademen.

Lees verder »

Kunstmatige intelligentie Samsung maakt animaties op basis van afbeeldingen

Samsung heeft met behulp van kunstmatige intelligentie een systeem ontworpen waarmee op basis van afbeeldingen animaties zijn te maken. Zo kan bijvoorbeeld een persoon worden geanimeerd op basis van kenmerken die uit foto's worden gehaald.

Lees verder »

WHO erkent voor het eerst 'excessief gamen' als officiƫle stoornis

De WHO heeft gamestoornissen officieel opgenomen in het handboek voor te diagnosticeren ziektes, de ICD-11. De gezondheidsorganisatie classificeert excessief gamen in de categorie verslavingsziektes, en komt in de lijst voor na gokverslaving.

Lees verder »

Beveiligingsonderzoeker vindt manier om applicatiebeveiliging MacOS te omzeilen

Een beveiligingsonderzoeker is erin geslaagd om de beveiliging op macOS die checkt of applicaties mogen draaien, te omzeilen. Daarmee is het in principe mogelijk om gebruikers malafide applicaties te laten draaien, door deze in een zip-file te verstoppen.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden